BREAKING NEWS

The life of a child soldier in Congo

FOTO - Ndryshimi: Projekti i ri mbi kanione ndryshon me Fazën e Parë Ja si ndryshon pika më e lartë mbi OSUM

Posted on Monday, November 07, 2016 and filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through theRSS 2.0 . You can leave a response or trackback to this entry from your site

Një ditë më parë Instalacioni i ri metalik mbi Kanionet e Osumit u vendos në fund të Fazës së Parë të Projektit ambicioz. Projekti i konceptuar në dy faza synon të jetë vendi i atraksionit turistik për mijëra vizitorë e turistë të shumtë të zonës së Skraparit. Punimet në vendin e quajtur Kampingu i Kanioneve pranë Flamurit do të vijoj fazën e dytë me disa shërbime ndihmëse si shkallare dhe elementë të tjerë. Në imazhin në bashkëngjitje shohim një prej planeve të ndryshimit në një shkrepje të kësaj të hëne 7 nëntor 2016.
Corovoda Online

0 Responses for “ FOTO - Ndryshimi: Projekti i ri mbi kanione ndryshon me Fazën e Parë Ja si ndryshon pika më e lartë mbi OSUM”

Leave a Reply

Recently Commented

Recent Entries

Photo Gallery

Footer Social