• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Moti - Probleme në Furnizimin me energji elektrike në disa zona në Skrapar.

Pamje Arkiv nga Çorovoda
Gjatë të martës 8 dhe të mërkurës 9 nëntor 2016 kushtet e motit kanë ndikuar edhe në rrjetin elektrik në zona të ndryshme në Skrapar. Thuajse e gjithë nata e djeshme deri në prag mëngjesin e rreth orës 09:00 dy lagje të Çorovodës kanë qënë pa energji ndërsa nga era e fortë dy shtylla u rrëzuan. Por disa zona të tjera kryesisht rurale kanë qënë ato që kanë ndjerë mungesën e energjisë më gjatë ku era e fortë dhe shirat e këtyre dy ditëve kanë përkeqësuar banorët e zonave. Në informacionin zyrtar të OSHEE për problemet për Skraparin u raportua:
Ora 08:00 - 9 nëntor 2016
Rajoni Berat: Potom, Çepan, Backë, Kreshovë, Lapan, Leshnje, Gjorgjove,Tomorricë/ Skrapar,Fshatrat: Krorëz,  Dobrushë
Ora 10:00 - 9 nëntor 2016
Berat: Potom, Çepan, Backë, Kreshovë, Lapan, Leshnjë, Gjorgjovë,Tomorricë, Fshatrat: Krorëz,  Dobrushë
Ora 12:00 - 9 nëntor 2016
Rajoni Berat: Potom, Çepan, Backë, Kreshovë, Lapan, Leshnje, Gjorgjovë, Tomorrice/Skrapar, Fshatrat: Krorëz.
Shënim: Ky postim mund të azhornohet në rast se do ketë raport tjetër. Burimi OSHEE
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA