• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Ndalohet një 20 vjeçar nga Skrapari në Elbasan Arena. Nga kontrolli sasi e vogël Kanabis Sativa

Imazh - Arkiv: Stadiumi Elbasan Arena
Në një reagim zyrtar të Policisë së Qarkut Elbasan gjatë kontrolleve që iu bënë tifozëve në hyrje të stadiumit Elbasan Arena 4 shtetas të ndryshëm u gjetën me sasira të vogla Kanabis Sativa. Sipas Ljmit zyrtar 4 persona ( 2 nga Kosova 1 nga Skrapari dhe 1 nga Fieri ) u ndaluan pasi nga kontrolli u gjetën se kishin sasira të vogla lëndësh narkotike. Një 20 vjeçari nga Skrapari iu gjet 0.5 gramë Një shtetasi nga Fieri 25 vjeç iu gjet 1gramë dhe 2 shtetasve respektivisht 24 dhe 36 vjeç iu gjet 1.5 dhe 0.5 gramë.
Sipas Njoftimit Zyrtar të Policisë së Qarkut Elbasan janë referuar ndaj Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Elbasan materialet referuar Nenit 283 të Kodit Penal - përfundon njoftimi zyrtar
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA