• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Poeti Skraparas hedh në treg vëllimin e ri poetik: -Aljad Bilimani - U dashurova në atë natë

I riu 25 vjeçar, Aljad Bilimani vjen me një tjetër libër poetik. Djaloshi i lindur në Helmës, Skrapar i përmbahet poezisë së thjeshtë dhe të shkurtër duke patur çdo ditë ndjekës dhe pëlqyes së krijimtarisë së tij edhe në rrjete sociale. Libri më i ri një botim i Shtëpisë Botuese "Nacional" mban Titullin " U Dashurova në Atë Natë". Poezia e Alajdit më së shumti merr shtysë nga dhimbja e dashurisë universale. Ndjekim më poshtë disa momente poetike me autorin në disa përzgjedhje tonat.

Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA