• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Sharovë - Skrapar : Arrestohet një 61 vjeçar. Shtetasi u ndalua në kushte flagrance

Një shtetas 61 vjeçar u ndalua një ditë më parë në Skrapar. Sipas burimeve shtetasi 61 vjeçar me inicialet L.C. banues në Sharovë, Skrapar u arrestua në kushte flagrance të shtunën 3 dhjetor 2016. Sipas burimeve policore shtetasi në banesën e tij u ndalua duke ushtruar dhunë fizike dhe psikologjike ndaj gruas së tij një 58 vjeçare me inicialet L.C. Vepra është rregjistruar si rënie ndesh me Kodin Penal përkatësisht Nenit 130/a.
Corovoda Online / Burimi Zyrtar

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA