• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Skrapar - Alpinistët "pushtojnë" Tomorrin - Aktivitet me AKZM për Ditën Ndërkombëtare të Maleve

Kombet e Bashkuara në 2003 vendosën një ditë simbolike botërore për vëmendjen ndaj Maleve dhe zhvillimit natyror të tyre. E pikërisht 11 Dhjetori është shpallur Dita Ndërkombëtare e Malit. Që orët e para të mëngjesit të kësaj të diele me dhjetra e dhjetra alpinistë iu drejtuan Majës së Kulmakut në Malin Tomorr. Aktiviteti u mbajt nën organizimin e Shoqatës së Alpinistëve të Tomorrit, AST Elbasani, SHB Sharri dhe Agjensisë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura Berat. Ngjitja në këmbë në lartësinë 2 379 metra mbi nivel deti mblodhi me dhjetra pjesëmarrës rajonal si dhe nga Elbasani, Prizreni, Gjakova etj. Corovoda Online jep disa imazhe via mobile nga ky aktivitet i mbajtur sot në Kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Malit. Në rrjetin tonë Facebook do të jemi me pamje mbresëlënëse nga natyra e sotme në Tomorr. Na ndiqni!


Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA