• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Sport: Disiplina e FSHF - Skrapari fiton në "tavolinë" takimin me Përmetin pas incidenteve në fushë

Takimi i dy javëve më parë Skrapari - Përmeti i cili u ndërpre në minutat e fundit të tij, pas disa incidenteve në fushë ku mbeti i dhunuar edhe arbitri kryesor i ndeshjes u gjykua nga Komisioni i Disiplinës në FSHF. Incdentet e ndodhura çuan në ndërprerjen e takimit dhe gjyqtarët pas disa akteve të dhunës nuk u rikthyen më në fushë. Mbi sa më sipër, në vendimarrjen e Komisionit të Disiplinës pranë FSHF u vendos:
Klubi i Futbollit Përmeti për shkak të dhunës së ushtruar ndaj gjyqtarit kryesor të ndeshjes nga Lojtarë dhe Zyrtarë të KF Përmeti, me pasojë ndërprejen përfundimtare të ndeshjes dënohet me humbjen e ndeshjes në tavolinë me rezultatin 3 me 0 me KF Skrapari bazuar në Nenin 12/1 pika g) në nenin 65/4 si dhe Nenin 134 të Komisionit të Disiplinës Sportive
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

8 Gusht - 76 vite nga Krijimi i BRASH, Lirzë, Helmës Skrapar
15 Gusht - 8 vite krijim i blogut lokal Corovoda Online
15 Gusht - Në promemorie kjo përkon me një ndër aksidentet e rënda të ndodhura në skrapar. Në Grepckë, 6 të rinj humbën jetën pasi një mjet me të cilin udhëtonin ra në brendësi të Kanionit Osum
19 Gusht - Në Zaloshnje, mbahet festa e zonës
20 Gusht - 74 vite nga Krijimi i Brigadës 16 Therepel, Skrapar
21 Gusht - Sivjet është Ditë pushimi në Shqipëri përkon me festë fetare.
22 Gusht - Dita Zyrtare e Pelegrinazhit Bektashi në Kulmak
23 Gusht - 83 vite nga rënia e heroit Riza Cerova
25 Gusht - Mbyllet zyrtarisht Pelegrinazhi Bektashi në Kulmak, Skrapar
25 Gusht - 26 Vite nga Greva e Poliçanit, Greva e parë Sindikaliste në Shqipëri
27 Gusht - 41 vite nga ndarja nga jeta e heroit Zylyftar Veleshnja
27 Gusht - Kjo datë konsiderohet si datë e krijimit të Kooperativës së parë në Skrapar, e cila u krijua në Vërzhezhë Skrapar në 1955

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA