• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Dhuna në Familje - Një tjetër rast rregjistrohet në Skrapar Lëshohet Urdhër mbrojtje për një 27 Vjeçare

Një ditë më parë 18 Janar 2017 burime të Corovoda Online thanë se u lëshua një tjetër urdhër i mbrojtjes së menjëhershme ndërsa 2016 e dhunës në familje rregjistroi disa raste të tilla në Skrapar. Sipas raportit një ditë më parë në Bargullas, Skrapar në brendësi të banesës një 36 vjeçar dyshohet se ka ushtruar dhunë fizike dhe psikologjike ndaj bashkëshortes së tij një 27 vjeçare. Materialet i jane referuar Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Berat ndërsa 27 vjeçarja ka bërë kërkesë padi dhe mori urdhërin e mbrojtjes së menjëhershme.
Corovoda Online / Imazhi me karakter ilustrativ / Nuk i referohet domosdoshmërisht ngjarjes

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA