• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

"Dridhet" mëngjesi - Tërmeti u ndje rreth orës 06:54 Lëkundje sizmike ndihen në Çorovodë

Lëkundje sizmike u rregjistruan mëngjesin e kësaj të hëne 9 Janar 2017. Kur ora lokale shënoi 06:54 një tërmet me magnitudë 3.0 thuhet paraprakisht në rregjistrimin fillestar ra në epiqëndër pranë lokalitetit Gllavë por u ndje fuqishëm edhe në Çorovodë. Lëkundja u ndje fuqishëm pasi ajo ndodhi në thellësinë më të vogël se dy kilometer nga siperfaqeja e tokës.  E piqendra ishte 13 kilometra në përëndim nga Çorovoda

Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA