• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Edhe në Skrapar - Shkollat dhe Çerdhet - Mësimi rifillon në datën 9 Janar 2017

Ndryshe nga sa pritej më parë, kur data e rifillimit të proçeseve mësimore ishte caktuar si 4 janari 2017, një urdhër i Ministrisë së Shëndetësisë ka theksuar edhe arsyen se përse shkollat do të qëndrojnë  deri në datën 7 janar. Sipas Ministrisë së Shëndetësisë është Gripi që po shqetëson Shqipërinë me simptoma më të vështira për shëndetin këtë vit. Po ashtu edhe parashikimet meteorologjike për temperatura siberane që do mbulojnë Shqipërinë që nga e enjtja e deri në fillim javën tjetër rriskojnë më shumë situatën gripale. Pra Kopshtet Çerdhet dhe Shkollat rifillojnë në 9 Janar 2017
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA