• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

FOTO: Sevran, Skrapari në akull... Edhe më i bukur... Janar 2017

I ngurtë, i ftohtë por një tjetër magjepsje për Skraparin e akullt të këtyre ditëve të para të 2017. Imazhet që qarkullojnë në rrjet gjatë këtyre ditëve, nga zona të ndryshme të Skraparit kryefjalën e përbashkët kanë padyshim "borën". Por edhe formacionet e akullta të krijuara nga temperaturat e ulta të këtyre ditëve japin një tjetër panoramë joshëse veçanërisht në objektivat e kamerave. Shkojmë përmes këtyre imazheve në Sevran, Skrapar. Imazhet për Corovoda Online / K.C.

Corovoda Online / Imazhet Krediti K.C.

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA