• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Lista - Disa objekte në Skrapar dalin në shitje nga një bankë e nivelit të dytë. Lista e Objekteve

Një bankë e nivelit të dytë që operon në Skrapar ka nxjerrë në shitje disa objekte që lokalizohen në Skrapar. Në tërësi janë 6 objekte që dalin në shitje nga kjo bankë. Më poshtë Corovoda Online publikon të plotë listën e objekteve në shitje që lokalizohen në Skrapar ( Njësi Administrative)
1. Ish-Agjensia Çorovodë - Objekt me sipërfaqe 550 metra katror ( Bashkia Skrapar, Çorovodë)
2. Ish-Zyrat Bankare Çepan - Objekt me sipërfaqe 32 metra katror ( Bashkia Skrapar, Çepan)
3. Ish-Zyrat Bankare Potom - Objekt me sipërfaqe 29 metra katror ( Bashkia Skrapar, Potom)
4. Ndërtesë , Çorovodë - Objekt me sipërfaqe 168 metra katror ( Bashkia Skrapar, Çorovodë)
5. Objekt Çorovodë - Objekt me sipërfaqe 84 metra katror ( Bashkia Skrapar, Çorovodë)
6. Objekt Çorovodë - Objekt me sipërfaqe 40 metra katror ( Bashkia Skrapar, Çorovodë)
Sipas njoftimit, aplikimet mbyllen në muajin shkurt 2017, dhe njoftimi shoqërohet me dokumentacionet dhe kriteret.
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA