• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Muaji Shkurt Nis me rreshje shiu. Para 14 nevojitet shumë dashuri Rikthehet i Ftohti - Rreshje të dobta bore në horizont

Ndërsa muaji janar 2017 mbyllet me një mot më të qëndrueshëm, mes vranësirash dhe rrezeve të diellit mbi Skrapar nuk do të jetë e njëjta gjë për muajin shkurt. I dyti muaj i 2017 do të risjell rreshje të dobta shiu për ata që do të ndodhen në Skrapar. Pothuajse 14 ditët e para të shkurtit do dominohen tërësisht nga ngjyra Gri, me rreshje të dobta shirash dhe bore në lartësitë +600 metra në Skrapar. Vetëm 2 të premtet e para të shkurtit do jenë me prani dielli dhe vranësire. Sipas parashikimit afatgjatë të weather.com tempraturat do të ulen sërisht nën zero në vlerën minimale pas së hënës 6 shkurt 2017 ku në lartësitë e Skraparit të mbi 600 metrave parashikohen edhe rreshje në formë bore. E nëse dashuria e 14 Shkurtit bën gjithçka, pas kësaj date moti parashikohet të ngrohet gradualisht. Nisur nga sot 28 Janar 2017 shohim pak sesi parashikohet Moti në Skrapar për 15 ditët e para të muajit Shkurt. Kujtojmë: Saktësia e parashikimeve afatgjata +3 ditore duhet marrë me rezerva.
1 Shkurt 2017 - Rreshje të Dobta shiu  11/6 gradë
2 Shkurt 2017 - Rreshje të Dobta shiu  10/7 gradë
3 Shkurt 2017 - Rreshje të Dobta shiu  11/3 gradë
4 Shkurt 2017 - Rreshje të Dobta shiu  6/3 gradë
5 Shkurt 2017 - Diell dhe Vranësira  6/2 gradë
6 Shkurt 2017 - Rreshje të Dobta shiu  10/4 gradë
7 Shkurt 2017 - Rreshje të Dobta shiu  8/-1 gradë
8 Shkurt 2017 - Rreshje të Dobta shiu  8/1 gradë
9 Shkurt 2017 - Rreshje të Dobta shiu  8/-1 gradë
10 Shkurt 2017 - Rreshje të Dobta shiu / Bore 7/-1 gradë
11 Shkurt 2017 - Diell dhe Vranësira  8/-3 gradë
12 Shkurt 2017 - Rreshje të Dobta shiu / Bore  5/-3 gradë
13 Shkurt 2017 - Rreshje të Dobta shiu / Bore  5/-3 gradë
14 Shkurt 2017 - Rreshje të Dobta shiu / Bore 5/-1 gradë
15 Shkurt 2017 - Rreshje të Dobta shiu / Bore 6/-1 gradë
Corovoda Online / Referuar të dhënave të datës 28 Janar 2017 sipas weather.com / Imazhi me karakter ilustrativ Pamje nga Skrapari

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA