• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Një titull i ri në Bibliotekën Skraparase - Pa shikoni Çorovodën Një Monografi nga Enver Cakaj

Një titull i ri libri iu shtua bibliotekës skraparase këto ditë janari 2017. Një monografi që paraqet një udhëtim ndër vite në Çorovodën e vogël por të dashur. Autori Enver Cakaj është përpjekur që krijimi i tij i fundit të jetë sa më gjithëpërfshirës në emra, ngjarje, personazhe dhe bukuritë skraparase shoqëruar bukur me foto dhe imazhe. Në gati 130 faqe të librit monografi "Pa shikoni Çorovodën" bën edhe ndalesë në shkrimet arkivore mbi Çorovodën e viteve mes historisë. Ky botim është i 33-ti i autorit Enver Cakaj.
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA