• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Reagimi: Kreu i Bashkisë Skrapar - Në çdo njësi, po evidentohen familjet që kanë probleme me furnizime

Në një reagim zyrtar, Kreu i Bashkisë Skrapar Nesim Spahiu ka folur për situatën e pas rreshjeve të borës së mëngjesit të sotëm, e mërkurë 11 Janar 2017. Në reagim ndër të tjera thuhet se shtabi i emergjencës i krijuar pranë bashkisë ndodhet në terren për zhbllokimin e akseve të bllokuara në disa njësi administrative. Më poshtë reagimi i plotë i bërë në rrjetin social facebook - Kryetari i Bashkisë Skrapar Nesim Spahiu
"Bora e rënë gjatë natës, në të gjithë territorin e Bashkisë Skrapar, ka krijuar probleme për lëvizjen e qytetarëve. Bashkia Skrapar, Shtabi i Emergjencës i krijuar pranë saj, ndodhet i gjithi në terren për zhbllokimin e akseve të bllokuara Gjerbës-Çorovodë, Leshnje – Çorovodë dhe Potom Çorovodë. Administratorët në çdo Njësi Administrative në bashkëpunim me Kryepleqtë po evidentojnë, familjet e varfëra, të cilat kanë probleme me furnizime në ushqime, dru zjarri dhe kanë marrë masa për ti asistuar ato. Jemi ne kontakt të vazhdueshëm dhe me Shtabin e Emergjencave të Qarkut dhe Prefekturës më qëllim që ti paraprijmë çdo situate.”Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA