• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Sigurimet Skrapar - Për të tretin radhazi - Agjensia me performancën më të mirë në Qarkun tonë

Për institucionet dhe entet e ndryshme muaji janar i çdo fillim viti një hapësirë të veçantë ja kushton analizave vjetore të vitit që lam pas sipas Hierarkisë Organizative të tyre. Dhe padyshim si partner zyrtar me Corovoda Online, Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar është mbështetës i blogut tonë prej disa vitesh. Më herët, të martën 24 Janar 2017 në Berat, Në Drejtorinë Rajonale të Sigurimeve Shoqërore u zhvillua analiza vjetore 2016. I pranishëm në këtë takim ishte nëndrejtuesi i Institutit të Sigurimeve Shoqërore z.Hasan Hoxha, përfaqësues nga Prefektura Berat, Drejtori Rajonal i DRSSH Berat përfaqësuesit e agjensive Poliçan, Kuçovë, Ura-Vajgurore, Berat, Skrapar etj. Për të tretin vit radhazi Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar edhe këtë vit u rankua si agjensia me performancë më të mirë në qarkun Berat. 2 inspektorët e vetëm të të vetëpunësuarve në bujqësi në Skrapar rezultuan me arritjet më të larta në nivel qarku. Edhe parametrat financiar të të ardhurave për vitin që shkoi e klasifikuan ALSSH Skrapar në listimin e parë.
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

8 Gusht - 76 vite nga Krijimi i BRASH, Lirzë, Helmës Skrapar
15 Gusht - 8 vite krijim i blogut lokal Corovoda Online
15 Gusht - Në promemorie kjo përkon me një ndër aksidentet e rënda të ndodhura në skrapar. Në Grepckë, 6 të rinj humbën jetën pasi një mjet me të cilin udhëtonin ra në brendësi të Kanionit Osum
19 Gusht - Në Zaloshnje, mbahet festa e zonës
20 Gusht - 74 vite nga Krijimi i Brigadës 16 Therepel, Skrapar
21 Gusht - Sivjet është Ditë pushimi në Shqipëri përkon me festë fetare.
22 Gusht - Dita Zyrtare e Pelegrinazhit Bektashi në Kulmak
23 Gusht - 83 vite nga rënia e heroit Riza Cerova
25 Gusht - Mbyllet zyrtarisht Pelegrinazhi Bektashi në Kulmak, Skrapar
25 Gusht - 26 Vite nga Greva e Poliçanit, Greva e parë Sindikaliste në Shqipëri
27 Gusht - 41 vite nga ndarja nga jeta e heroit Zylyftar Veleshnja
27 Gusht - Kjo datë konsiderohet si datë e krijimit të Kooperativës së parë në Skrapar, e cila u krijua në Vërzhezhë Skrapar në 1955

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA