• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Situata Gripale - Skrapari listohet nga ISHP si një nga 6 qytetet me tendencë në rritje nga situata gripale

Siç referon media kombëtare Top-Channel, Skrapari listohet në qytetet prekshmëria nga gripi ka tendencë rritje. Duke ju referuar një interviste me Silva Bino, shefen e departamentit të sëmundjeve Infektive në ISHP ( Instituti i Shëndetit Publik) për televizionin Top Channel Bino thekson edhe një dukuri të veçantë që po shoqëron situatën gripale në vend. Sipas saj, nëse në Tiranë po vihet re një ulje e tendencës së prkshmërisë nga gripi, në 6 qytete të tjera ka një tendencë në rritje nisur kjo nga numri i të prekurve nga gripi. Konkretisht bëhet fjalë për qytete si Berati, Gramshi, Fieri, Durrësi, Skrapari dhe Peqini. Në total në rang vendi numri i të prekurve nga gripi shkon në afro 22 000 citon Top Channel ( lidhje e jashtme e artikullit publikuar )
Corovoda Online / Top Channel

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA