• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Skrapari Drejt Votës 2017 - Parashikimet, Pritshmëri dhe Rezultate

SKRAPARI - DREJT VOTËS SË QERSHORIT - ZGJEDHJET PARLAMENTARE
Sa pritet të jetë pjesëmarrja në votime? Projeksioni Shkurt 2017
PARASHIKIMI 1 PARASHIKIMI PËR PJESËMARRJEN NË VOTIMEMARS 2017
ÇOROVODA2 600 votues55%
QËNDËR1 400 votues51%
GJERBËS450 votues49%
ÇEPAN470 votues56%
POTOM510 votues63%
VËNDRESHË610 votues59%
LESHNJE310 votues59%
BOGOVË590 votues47%
ZHEPË320 votues39%
Cili parashikohet si krahu i votës së pritshme? Projeksioni Mars 2017
VOTUES TË VLEFSHËM ZGJEDHJE 2015=VOTUES TË PRITSHËM ZGJEDHJE 2017
7700=7260
Parashikimi i Parë për Rezultatet për Subjekt Politik
Logoja Emri Totali %
Levizja Socialiste për Integrim  (trend i njëjtë)        4680 64.4%
Partia Socialiste e Shqipërisë    (trend rënie)         2300 31.6%
Partia Demokratike e Shqipërisë (trend rritje)       480 4.0%
Krahësimi me Rezultatet e 2 zgjedhjeve pararendëse dhe Pritshmëri
SUBJEKTZGJEDHJE QËNDRORE
2013 *
ZGJEDHJE VENDORE
2015 *
TRENDI QËNDRORE
2017
LSI3954*4486*4680
PS3164*1519*2300
PD 934* 707*480
shënim: Shenja dalluese * nënkupton se ky rezultat është marrë duke zbritur rezultatet e marra nga Bashkia Poliçan pasi në vitet zgjedhore 2013 dhe 2015 Pjesë e Administrimit Zgjedhor ka qënë edhe Bashkia Poliçan
KANDIDATURAT KRYESORE TË FUSHATËS PËR SKRAPARIN

  Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA