• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Çorovodë - Bashkia rikthen hapësirat publike FOTO Punimet në lagjen Estref Caka


Në shumë zona të Çorovodës, punime po rikthejnë tek komuniteti hapësira të cilat prej vitesh ishin zënë abuzivisht. Zona të ndryshme kanë marrë një tjetër pamje falë ndërhyrjeve të ekipeve të punës së Bashkisë Skrapar. Imazhet në vijim tregojnë momente aktuale të punimeve që po bëhen në lagjen Estref Caka ndërsa kalldrëme, rrugë dhe vepra arti rrugor janë tashmë pjesë e qytetit. Sipas një njoftimi të shpërndarë në rrjetin Facebook është vetë institucioni vendor me të ardhurat e tij që po kryen këto punime. Në një fazë të shpejtë, pas këtyre punimeve akse të tjera apo segmente të brendshme të qytetit Çorovodë do ti nënshtrohen punimeve.


Corovoda Online / Imazhet Fb

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA