• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Koordinata X - Gusht 1944 - Helmës, Skrapar - Për 10 ditë eventi i veçantë " Teatri partizan" FOTO

Çdo 8 Gusht në Helmës Skrapar janë të shumtë ata që zgjedhin të kalojnë e ndalin në një ndër vendet më të bukura të Skraparit, në Lirzë, Helmës - Skrapar. Ndërsa data 8 e gushtit shënon kujtesën historike të B.R.A.SH. ( Bashkimi Rinor Antifashist Shqipëtar )  që për herë të parë u mblodh në këtë vendndodhje, mes kujtesave ndalesa e radhës e Corovoda Online arkivit më të madh elektronik të Skraparit, shkon në mes datat 8 - 17 Gusht 1944.
Në Helmës të Skraparit për dhjetë ditë nga data 8 deri në 17 gusht 1944 për të parën herë grupet amatore të luftëtarëve antifashistë dhanë afro 44 shfaqje skenike të ndryshme, duke e veçuar këtë datë nga Almanaku i Zhvillimeve në Shqipëri si fillesën e Teatrit Partizan që ndodhi në Helmës, Skrapar. Teatri Partizan shërbeu si shtysa e parë e atij që më pas do të vijonte si bazë e teatrit profesionist që do të pasonte në Shqipërinë e pas çlirimit. 
Corovoda Online / Imazhi në bashkëngjitje Ancc

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA