• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Njoftimi - Punimet në rrjet - Skrapari kufizime të energjisë elektrike në 7 shkurt 2017

Punimet që po kryhen në NënStacionin e Ri Elektrik në Çorovodë do të sjellin  mungesë për disa orë të shërbimit të energjisë elektrike në disa zona në Skrapar. Sipas Corovoda Online të martën 7 shkurt 2017 në fashën orare 09:00 deri në 14:00 do të ketë mungesë të energjisë elektrike pothuajse në të gjithë Skraparin si edhe në institucione me rëndësi të veçantë. Por Cilat do të jenë zonat, njësitë dhe entet të cilat do të preken nga mungesa e energjisë? Sipas burimit të Corovoda Online energjia elektrike do të mungoj në:
Institucione:
Ujësjellësi
Policia
Spitali
Sigurimet Shoqërore
Tatimet
Telekom
HEC Faqekuq
HEC Vlushë

Zonat:
Qyteti Çorovodë
Çerenisht
Nishicë
Veleshnje
Sharovë
Potom
Gradec
Zaloshnje
Çepan
Backë
Kreshovë
Lapan
Leshnje
Gjergjove
Strorë
Vërzhezhë
Munushtir
Tomorricë
Gjerbës

Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA