• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Poliçan dhe Skrapar - Granata, Armë dhe Fishekë - Vazhdon fushata e dorëzimit vullnetar. VIDEO

Zgjidhja nuk është arma por për mbajtësit ajo është problem më shumë, veçanërisht pas prillit 2017 kur në Shqipëri do të përfundoj një fushatë amnistie e deklaruar në media më herët. Të mërkurën dhe të enjten 15 dhe 16 shkurt 2017 armë, fishekë e granata janë dorëzuar vullnetarisht pranë komisariateve respektive në Skrapar dhe Poliçan. Sipas informacioneve zyrtare rreth 5000 fishekë, 10 granata dhe 1 armë u dorëzuan një ditë më parë në Poliçan. Ndërsa të mërkurën një video e shpërndarë në rrjet nga Drejtoria e Policisë së Qarkut Berat publikoi imazhe të momenteve të dorëzimit të 7 800 fishekëve dhe 3 armëve në Skrapar.. Edhe të enjten pati një rast tjetër të dorëzimit të një arme zjarri në Skrapar.

Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA