• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Requiem - Një Minutë Heshtje! - Vesel Pinderi - U shua një mjeshtër

Kishte ditë që nuk po dilte më, të shihte e të kënaqej me punën cilësore që kishte bërë në qytetin e Çorovodës. Kishte ardhur që nga Panariti, me disa Specialistë të punimit të gurëve dhe drurit, sepse Skrapari i kishte të rrallë Ustallarët. Kur u vendos në Çorovodë, ai u shumë shpejt me Skraparin. Vesel Pinderi, ai veteran e mjeshtër i punës me gur, i ka lënë djersët e pastra të tij në çdo hap që të hedhësh në Çorovodë. Shikoni pallatet e rrugicat e shtruara me gur, shikoni çezmat me harqe, shikoni muret dhe keni parë Vesel Pinderin. Aty ai derdhi shpirtin artistik dhe ka lezetuar rrugët e një qyteti. Ai kishte lënë pushkën varur dhe në vend të saj kishte rrëmbyer dy pushkë të tjera që nuk kishin plumba por të vrisnin. U dashurua me çekanin dhe mistrinë dhe rindërtoi plagët e luftës. Fillimisht si çdo panaritas, e nisi punën por që më pas me intuitën e tij të ndjeshme u bë zot i zanatit, që ua kaloi edhe ustallarëve të e kishin mësuar. Në Çorovodë, ai jo vetëm nuk e ndjeu veten të huaj, por përkundrazi u bë aq qytetar sa Këshilli Bashkiak i Qytetit e shpalli atë Qytetar Nderi.
Corovoda Online / Shkëputur nga Libri i Autorit Sefedin Methoxha " Një Minutë Heshtje"

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA