• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Turizmi në Skrapar - Tabelat "Info Point" të vendeve që duhen vizituar në Skrapar. Instalacionet pjesë e Sheshit të Ri

Në Qëndrën e re që do të ketë Çorovoda tashmë në ndihmë të turistëve vendas e të huaj do të vendosen edhe disa instalacione orientuese të atyre që vijnë për herë të parë në Skraparin magjik të Natyrës. Pikat e Informacionit thënë ndryshe "Info Point" do të paraqesin me orientimet përkatëse në hartë të gati 14 destinacioneve të rekomandueshme për t'u vizituar. Nisma e DevOps dhe Bashkisë Skrapar është konkretizuar tashmë, ndonse priten përfundimet e punimeve tërësore që po prekin prej muajsh qëndrën e Çorovodës,ku do të vendosen këto pika informimi.
Corovoda Online / Imazhi: VisitSkrapar

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA