• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Websiti i ri - Bashkia Skrapar me një portal unik të saj. Faqja e re web do të ketë infot kryesore

Një ditë më parë 16 shkurt 2017 në versionin eksperimental në web u lëshua edhe faqja zyrtare e Bashkisë Skrapar. Websiti do të mbaj adresën www.bashkiaskrapar.gov.al dhe momentalisht është në fazën e mirëmbajtjes. Websiti pritet të ketë informacione të përgjithshme mbi dokumentacionet e shërbimeve kryesore që jepen pranë institucionit vendor si dhe informacione te tjera të cilat do ti jepen publikut mbi njoftimet dhe të rejat. Momentalisht faqja është në ndërtim dhe lexuesi njoftohet se rikthimi do të jetë i shpejtë. Platforma Wordpress është baza e ndërtimit të këtij portali të adresarëve me domainet .gov.al 
Momentalisht në tregun informacional nga Çorovoda tre janë adresarët kryesorë online:
www.bashkiaskrapar.gov.al - Nismë Zyrtare
www.visitskrapar.com - Nismë Zyrtare
www.corovodaonline.com - Iniciativë Joinstitucionale
Corovoda Online / Në foto një pjesë e dukjes momentale 17 shkurt 2017 e websitit në fjalë

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

8 Gusht - 76 vite nga Krijimi i BRASH, Lirzë, Helmës Skrapar
15 Gusht - 8 vite krijim i blogut lokal Corovoda Online
15 Gusht - Në promemorie kjo përkon me një ndër aksidentet e rënda të ndodhura në skrapar. Në Grepckë, 6 të rinj humbën jetën pasi një mjet me të cilin udhëtonin ra në brendësi të Kanionit Osum
19 Gusht - Në Zaloshnje, mbahet festa e zonës
20 Gusht - 74 vite nga Krijimi i Brigadës 16 Therepel, Skrapar
21 Gusht - Sivjet është Ditë pushimi në Shqipëri përkon me festë fetare.
22 Gusht - Dita Zyrtare e Pelegrinazhit Bektashi në Kulmak
23 Gusht - 83 vite nga rënia e heroit Riza Cerova
25 Gusht - Mbyllet zyrtarisht Pelegrinazhi Bektashi në Kulmak, Skrapar
25 Gusht - 26 Vite nga Greva e Poliçanit, Greva e parë Sindikaliste në Shqipëri
27 Gusht - 41 vite nga ndarja nga jeta e heroit Zylyftar Veleshnja
27 Gusht - Kjo datë konsiderohet si datë e krijimit të Kooperativës së parë në Skrapar, e cila u krijua në Vërzhezhë Skrapar në 1955

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA