• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Skrapar - Fermerët e Vëndreshës së shpejti me investimin e ri. Një sistem i ri Kanal Ujitje FOTO

Investimet të ndryshme kanë tjetërsuar Skraparin në harkun e pak viteve. Më i fundit prek më së shumti fermerët e zonës së Njësisë Administrative Vëndreshë ku punohet për ndërtimin e një kanali ujitje që ndihmon komunitetitn në kulturat bujqësore. Rehabilitimi i ujëmbledhësve, në këtë rast i rezervuarit të Vëndreshës synon që fermerët e Vëndreshës dhe Spatharës të kenë më shumë mundësi me prodhime bujqësore dhe nxitje të mikro fermave me qëllim ndikim pozitiv në ekonomitë familjare dhe lokale. Bashkia Skrapar dhe Kreu i saj Nesim Spahiu  ka në prioritet të punës së saj me qëllim rehabilitimin e të gjithë rrjetit ujëmbledhës në sisteme kanal vaditje për gjithë zonën e Skraparit duke i bërë më të prekshme nga komunitetit investimet në sektorin prioritar të bujqësisë. Më herët, në një takim në Berat, Ministri Panariti tha se Ministria e Bujqësisë nën drejtimin e tij ka akorduar disa eskavatorë në qark (përfshirë dhe Skraparin) me qëllim ardhjen në ndihmë ndaj banorëve të cilët merren me bujqësi dhe kanë nevojshmëri ekzistmcën e këtyre kanaleve ujitëse.

 
Corovoda Online / Imazhe Rrjet Social FB

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA