• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Skrapari mes 15 Bashkive me projektet më të Mira - IADSA shpall financimin edhe për projektin e Bashkisë Skrapar

Këtë të premte 10 Mars 2017 në një aktivitet të mbajtur në mjediset e Ministrisë së Financave iu dorëzua kreut të Bashkisë Skrapar N.Spahiu në shenjë simbolike Financimi që do të ketë Bashkia Skrapar në kuadër të Programit IADSA. Në gjithë Shqipërinë afro 15 projekte arritën rezultatet më të larta të vlerësimit të projekt propozimeve nga shumë bashki të vendit ku 15 prej tyre siguruan financimin. IADSA nënkupton gërmëzimin e inisiativës Italian - Albanian Debt for Development. Në takim krahas drejtuesve bashkiakë ishin të pranishëm edhe Ambasadori Italian Alberto Cutillo Ministri i Financave Arben Ahmetaj etj.
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA