• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Dënimi i çuditshëm i FSHF - Skrapari me stadium? - Ndëshkohet me një ndeshje pa tifozë nga Disiplina

Mbledhja e sotme e Komisionit të Disiplinës Pranë FSHF ka vendosur ndër të tjera edhe një dënim për Klubin e Futbollit të Skraparit. Në vendimet e këtij Komisioni datë 6 Prill 2017 në pikën e 12 shkruhet se:
" KF Skrapari" për dështimin në përmbushjen e përgjegjësive në bazë të nenit 63/5 pika a) të KDS dënohet me zhvillimin e një ndeshje pa spektator në stadiumin përkatës"
Në fakt, në Skrapar në qëndrën juridiksionale Çorovodë ka një terren sportiv pa stola dhe pa bileta i përshtatshëm si terren sportiv nga ku ndeshja mund të shihet edhe nga pjesë kodrinore shumë afër terrenit sportiv. Fjala Stadium mbase na miklon sedrën por në fakt nuk është i tillë.
Në vendimet e sotme edhe një lojtar i Skraparit u pezullua për 8 ndeshje thuhet në njoftim.Imazhi në bashkëngjitje i përket një foto arkivi .
Kujtojmë se një vit më parë, fillimisht disa portale shqip por dhe media sportive italiane shpërndanë në twitter plane ku topi bie ne lumë, në një ndeshje që u luajt në Skrapar.
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA