• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Transport - Stacioni i linjave Fshatra - Çorovodë ndryshon. Ja oraret dhe vlera e biletës për linjat brenda Bashkisë Skrapar

Transporti mes linjave 8+1 brenda Bashkisë Skrapar tashmë do të kornizohet nën rregulla të reja. Sipas Corovoda Online mjetet e linçensuara për trasport udhëtarësh nga njësitë administrative, ish-komunat, fshatrat përreth do të kenë ora të mirëfillta dhe përcaktim të vlerave të biletës së udhëtimit duke marrë në konsideratë largesat rrugore në kilometra dhe koston oportune më të mirë në favor të banorëve dhe të liçesuarve për trasport.
Sipas rregullave të reja, të gjithë mjetet e liçensuara për trasport udhëtarësh nga zonat rurale duhet të ndalojnë pranë vendit të quajtur Ish-Agjensia e Vjetër. Këto mjete duhet të parkojnë pranë një vendqëndimi në afërsi me urën e Vilave, pranë lagjes Hasan Seitaj në Çorovodë.
Janë gjithësej 17 linja trasporti udhëtarësh të kategorisë fshat - qytet.
Oraret e Nisjes dhe Mbërritjes për çdo linjë brenda qytetit do të jenë:

Km Nisja Vend.Nisja Arrin Ndalim Bileta Km Nisja Vend.Nisja Arrin Ndalim Bileta
21 6:30 Vënd. e Madh 7:30 Çorovodë 150 21 13:30 Çorovodë 14:30 Vënd. e Madh 150
18 6:30 Vënd.e Vogël 7:50 Çorovodë 200 18 13:30 Çorovodë 15:00 Vënd.e Vogël 200
28 7:00 Gjerbës 8:30 Çorovodë 350 28 12:30 Çorovodë 14:00 Gjerbës 350
28 8:00 Gjerbës 9:30 Çorovodë 350 28 13:00 Çorovodë 14:30 Gjerbës 350
28 8:20 Gjerbës 10:00 Çorovodë 350 28 13:30 Çorovodë 15:00 Gjerbës 350
22 7:00 Leshnje 8:00 Çorovodë 250 22 12:30 Çorovodë 13:30 Leshnje 250
22 7:20 Leshnje 8:20 Çorovodë 250 22 13:00 Çorovodë 14:30 Leshnje 250
28 7:00 Malind 8:00 Çorovodë 250 28 14:00 Çorovodë 15:00 Malind 250
22 7:00 Çepan 8:00 Çorovodë 200 22 13:00 Çorovodë 14:00 Çepan 200
25 7:00 Potom 8:00 Çorovodë 200 25 13:00 Çorovodë 14:00 Potom 200
25 7:30 Potom 8:30 Çorovodë 200 25 13:30 Çorovodë 14:30 Potom 200
4 8:00 Munushtir 9:00 Çorovodë 50 4 14:00 Çorovodë 15:00 Munushtir 50
14 7:00 Nishicë 8:00 Çorovodë 150 14 13:00 Çorovodë 14:00 Nishicë 150
11 7:00 Radësh 7:45 Çorovodë 100 11 13:00 Çorovodë 14:00 Radësh 100
10 7:00 Vërzhezhë 8:00 Çorovodë 100 10 13:00 Çorovodë 14:00 Vërzhezhë 100

Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

8 Gusht - 76 vite nga Krijimi i BRASH, Lirzë, Helmës Skrapar
15 Gusht - 8 vite krijim i blogut lokal Corovoda Online
15 Gusht - Në promemorie kjo përkon me një ndër aksidentet e rënda të ndodhura në skrapar. Në Grepckë, 6 të rinj humbën jetën pasi një mjet me të cilin udhëtonin ra në brendësi të Kanionit Osum
19 Gusht - Në Zaloshnje, mbahet festa e zonës
20 Gusht - 74 vite nga Krijimi i Brigadës 16 Therepel, Skrapar
21 Gusht - Sivjet është Ditë pushimi në Shqipëri përkon me festë fetare.
22 Gusht - Dita Zyrtare e Pelegrinazhit Bektashi në Kulmak
23 Gusht - 83 vite nga rënia e heroit Riza Cerova
25 Gusht - Mbyllet zyrtarisht Pelegrinazhi Bektashi në Kulmak, Skrapar
25 Gusht - 26 Vite nga Greva e Poliçanit, Greva e parë Sindikaliste në Shqipëri
27 Gusht - 41 vite nga ndarja nga jeta e heroit Zylyftar Veleshnja
27 Gusht - Kjo datë konsiderohet si datë e krijimit të Kooperativës së parë në Skrapar, e cila u krijua në Vërzhezhë Skrapar në 1955

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA