• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Lukas Shehu Djaloshi nga Skrapari "mbulon" tabloidët shqiptar - Video e Top Show kthehet në viral në internet

Pasi më herët kemi folur, për suksesin e djaloshit Lukas Shehu në një event ndërkombëtar të zhvilluar në Antalia, Turqi, 13 vjeçari nga Skrapari mbuloi disa ndër portalet më kryesore në Shqipëri pas pranisë së tij në një format televiziv. Të premten në mbrëmjen e ekranit të Top Channel, në formatin Top Show Lukas ishte i ftuar dhe një video e shkurtër e shpërndarë në rrjet për disa kohë u shndërrua në viral. Përveçse djalosh simpatik zgjuarsia dhe rrjedhshmëria e të folurit e bëri të buzëqesh audiencën për disa minuta. Nën pyetjet dhe ngacmimet thumbuese të moderatorëve, Lukas Shehu tërhoqi vëmendjen për përgjigjet dhe reagimet e sinqerta të bëra në studion e një prej skermave gjigand të televizionit në Shqipëri.
VIDEO

FOTO WEBCorovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA