• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Mashtroi Botuesin nga Skrapari - Durrës - Prokuroria heton mbi një 55 vjeçar

Sipas burimeve zyrtare, një 55 vjeçar nga Durrësi do të jetë nën hetim nën dyshimin e një vepre penale të konsideruar mashtrim. Më herët 1 qershor 2017 Prokuroria e Durrësit mori materiale hetimore mbi një 55 vjeçar pasi dyshohet se përmes mashtrimit me pretendimin për "t'i botuar një libër" 55 vjeçari me inicialet A.Z. i ka marrë një sasi lekësh shtetasit E.C. 77 vjeç autor i disa botimeve ky i fundit, banues në Skrapar.
Materialet i janë referuar Prokurorisë së Rrethit Durrës.
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA