• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Meteo - Alert: Segmenti Çorovodë - Fier mbi 40 gradë e premtja e fundit

Sipas shërbimit meteorologjik MeteoAlb temperatura të larta do të prekin të premten 30 qershor 2017 Shqipërinë. Ky shërbim parashikon se zonat më të nxehta priten të jenë 2 kryesore. Në orientin Lindje - Perëndim zona me temperatura të larta pritet të jetë ajo që nis nga Çorovoda drejt Fierit ndërsa në drejtimin Veri Jug zona më e nxehtë pritet të jetë Elbasan - Memaliaj.
TIPS:
Konsumoni sa më shumë ujë nesër. Evitoni orët pik si dhe konsumin e pijeve alkoolike. Kujdes me moshat e përkujdesjes së madhe fëmijë dhe të moshuar. Po ashtu duhet të kujtoni se shpesh temperatura e parashikuar nga shërbimet meteorologjike mund të ndihet më e lartë kjo sepse shërbimet sinoptike parashikojnë ngrohtësine ajërore por shpesh edhe nxehtësia që çlirohet nga toka ndikon në atë që quhet Temperaturë që ndihet. Në disa zona të Skraparit temperatura nesër do të ndihet 40 gradë, kurse në qytet ka një pritshmëri pak më të ulët mes 36-37 gradë.
Kujdes nesër dhe në rastet të mundshme të konstatimit të zjarreve
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA