• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Për inat të pronave - Koritë, Skrapar - I pret 90 pemë arrore - Në Prokurori një shtetas

Burime zyrtare citojnë një konflikt për çështje pronësie në fshatin Koritë, Skrapar ka gjeneruar një vepër penale. Sipas raporteve 2 të afërm ndodheshin në një konflikt pronësie për një tokë më këtë fshat. Raporte të Prokurorisë Berat citojnë se në 13 qershor 2017 janë depozituar materialet hetimore për një 76 vjeçar pasi dyshohet se në shenjë hakmarrje i ka prerë afro 90 fidanë pemë arrë të afërmit të tij, një 56 vjeçari. Të dy shtetasit banonin në komunën Dajt, Tiranë. Korita është një fshat i vogël pjesë e njësisë administrative Qënder në Skrapar
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA