• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Spatharë - Nis si debat e përfundon në zënkë 2 të afërmit grinden për Votën

Përpos proçesit zgjedhor ajo që ndihet në qytetin e vogël së paku këto javë është tema e zgjedhjeve dhe e forcave politike. Ndasitë ndonjëherë edhe bashkojnë për të argumentuar pozicionet e njërit apo tjetrit apo për të zgjatur bisedat e vapës së këtij fund qershori. Më herët një ditë më parë dy të afërm me njeri tjetrin nga fshati Spatharë u raportua gjeneruan bisedën e forcës që simpatizonin në grindje mes tyre. Dy të afërmit mesa duket kishin pikëpamje të ndryshme politike dhe ka mjaftuar ky argument si pikënisje e një konflikti të dobët. Jo rrallë, temat politike apo paragjykuese të simpative elektorale në qytetin e vogël prevalojnë në shumë debate sa duket se qyteti i njerëzve që gjithkush njeh gjithkënd thuajse në çdo bisedë nuk mund të investoj kohë në tema të tjera pa folur për politikën. E deri këtu nuk ka asgjë të keqe, pasi këto janë ditë pas zgjedhore dhe normalisht kuptohet vëmendja më e shtuar tek politika. Por ajo që bie në sy shpesh është se këtyre ditëve në Skrapar së paku gjithçka rrotullohet rreth këtyre temave duke i dhënë qytetit madje edhe emertime baresh apo klubesh, klientësh apo njerëzve të thjeshtë të zhargonit "ky është i X" "në këtë Bar rrinë ata të Y" etj. Tipike për qytetet e vogla, ku zgjedhjet krijojnë hendek të fortë mes njerëzve, por shpresojmë të kuptohet se ato që i bashkojnë banorët e Skraparit janë më shumë sesa ndasitë, është kultura, mikpritja, tendenca për të mos u marrë me punët e tjetrit... pasi nën qiellin e Skraparit jeta do të përballë me të njëjtit njerëz. E kështu, qyteti ku çdokush mund të bier kushëri më çdokënd mes temash politike apo projeksionesh pritshmërish... kalohet ky fund qershori..
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

8 Gusht - 76 vite nga Krijimi i BRASH, Lirzë, Helmës Skrapar
15 Gusht - 8 vite krijim i blogut lokal Corovoda Online
15 Gusht - Në promemorie kjo përkon me një ndër aksidentet e rënda të ndodhura në skrapar. Në Grepckë, 6 të rinj humbën jetën pasi një mjet me të cilin udhëtonin ra në brendësi të Kanionit Osum
19 Gusht - Në Zaloshnje, mbahet festa e zonës
20 Gusht - 74 vite nga Krijimi i Brigadës 16 Therepel, Skrapar
21 Gusht - Sivjet është Ditë pushimi në Shqipëri përkon me festë fetare.
22 Gusht - Dita Zyrtare e Pelegrinazhit Bektashi në Kulmak
23 Gusht - 83 vite nga rënia e heroit Riza Cerova
25 Gusht - Mbyllet zyrtarisht Pelegrinazhi Bektashi në Kulmak, Skrapar
25 Gusht - 26 Vite nga Greva e Poliçanit, Greva e parë Sindikaliste në Shqipëri
27 Gusht - 41 vite nga ndarja nga jeta e heroit Zylyftar Veleshnja
27 Gusht - Kjo datë konsiderohet si datë e krijimit të Kooperativës së parë në Skrapar, e cila u krijua në Vërzhezhë Skrapar në 1955

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA