• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Takime Elektorale gjatë fundjavës në Skrapar - Në asnjë prej takimeve nuk është rregjistruar asnjë incident

Fundjava është shndërruar në takime të shpeshta politike në kuadër të fushatës elektorale edhe në Skrapar. E premtja pasdite, e shtuna dhe e diela e kësaj jave të dytë të qershorit 2017 kanë qënë intesive për subjektet. Por sipas policisë së shtetit, ku këto subjekte sinjalizojnë autoritetet blu përpara në Skrapar mesa duket fushata është zhvilluar në situatë të qetë. Sipas informacioneve zyrtare të Policisë nuk ka patur asnjë incident të rregjistruar deri më tani.
Më datë 11.06.2017, ora 17:00–18:30, në fshatin Çepan e Vendresh, subjekti politik, Partia Demokratike, zhvilloi 2 takime elektorale, nuk pati probleme për rendin.
Më datë 11.06.2017, ora 10:00–19:30, në Çorovodë, subjekti politik, Partia Lëvizja Socialiste për Integrim, zhvilloi 5 takime elektorale, nuk pati probleme për rendin
Përfundon informacioni zyrtar i Policisë së Shtetit për takimet e së dielës 11 qershor 2017
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA