• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Moti i keq - Një shtetas humb jetën në Skrapar një 65 vjeçar

Një person ka humbur jetën pas mesditës të kësaj të diele 16 korrik 2017.
UPDATE:
Ngjarja ka ndodhur në afërsi të Selanit, Skrapar. Lajmi është në zhvillim ndërsa drejt vendit të ngjarjes janë drejtuar forcat e policisë. Sipas burimeve të Corovoda Online një shtetas ka humbur jetën si pasojë e një shkarkese elektrike natyrore nga moti i keq.
UPDATE:
Shtetasi që humbur jetën është i gjinës Mashkull ka inicialet T.Y. dhe besohet se është rreth 65 vjeç

Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA