• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Personaliteti i vitit 2017 për Skraparin

Ju pyesim: - Cili/Cila sipas jush, për kontributin e dhënë në Skrapar duhet të jetë Personaliteti i Vitit 2017 për Skraparin? Votoni duke klikuar mbi imazhin respektiv si dhe një tjetër mundësi vote e keni në faqen tonë në Facebook, ku mund të ndiqni edhe specifikat e pikëzimit të votës suaj.
Info - Votimi është i vlefshëm vetëm në Facebook. Edhe këtë vit, për të disatin vit radhazi, iniciatiava e Corovoda Online për të nderuar disa ndër emrat më të spikatur të Skraparit në fusha të ndryshme do të shoqëroj ndjeksit në rrjet. Votimi vlen vetëm në Facebook duke klikuar mbi këtë lidhje
VOTO KETU (LIDHJE ME FACEBOOK)
Votimi nis nga 1.korrik 2017 dhe mbyllet në 25 dhjetor 2017.

Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA