• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Skrapari mes Natyrës: Dushkajat e Tendës së Qypit

Ato ndodhen në kurrizin Slatinjë – Nishicë – Kala, dhe ndodhen rreth 700 metra mbi nivelin e detit. Zënë një sipërfaqe të përgjithshme 940 hektarësh, por statusin e monumentit e gëzon një sipërfaqe më e vogël, rreth 50 hektarë, në të cilën shprehen dhe ruhen më mirë tiparet e veçanta të kësaj dushkaje. Dallohet për larmi bimore: dushqe, shkurre shkozë, dëllinje e kuqe, cëmërdell, mëllezë, bulgër, panjë, etj. Ka vlera shkencore biologjike, historike, sepse aty është zhvilluar betja e Tendës së Qypit midis forcave partizane dhe pushtuesve të huaj. Për të vizituar këtë monument merret rruga automobilistike Çorovodë – Slatinjë dhe pastaj shkohet më këmbë tek Tenda e Qypit.
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA