• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

FOTO - Edhe sot zjarre në Straficë - Banorët e zonës "shembulli më i mirë"
Edhe kjo e shtunë 5 gusht 2017 ka patur aktive zjarrin e gati dy ditëve që ka patur përmasa të mëdha në zonat Straficë dhe Barç. Këto janë imazhet e kësaj të shtune 5 gusht 2017 të publikuara në një rrjet social, ku ajo që bën përshtypje pozitive është përfshirja e gjithë komunitetit për ndaljen e avancimit të flakëve për mbrojtjen e zonave të gjelbra të një pasuri qindra vjeçare. Shkojmë me këto imazhe, ndërsa gjatë ditës në rrjetin facebook dhjetra ndjekës kanë shprehur indinjimin mbi situatën dhe thuajse të gjithë besojnë se kanë autorë këto zjarre, por mbetet ende për t'u parë. Imazhet në vijim.

Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA