• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Shoqërohet një shtetas - Zbulohen 500 rrënjë Kanabis Sativa në Skrapar

Në 4 parcela së paku 500 rrënja kanabis sativa zbulohen në Skrapar. Sipas një raporti të besueshëm të Corovoda Online një ngjarje u raportua në afërsi të fshatit Gurrazez në Skrapar. Forcat e Policisë kanë shkuar pas sinjalizimeve të marra në mënyrë operative në vendngjarje ndërsa një shtetas është shoqëruar në polici por pa të dhëna se për cilin shtetas behet fjalë. Raportet e sigurta jozyrtare të Corovoda Online thanë se një person me u shoqërua. por sipas gjasave mendohet se shtetasi ka patur një detyrë administrative menaxhimi ( burimi jozyrtar). Në Skrapar prej disa ditësh në fakt burime theksojnë se shumë shtetas janë në sitën e drejtësisë duke pritur "implikime të tjera madhore" raportojnë burime konfidenciale të Corovoda Online por pa dhënë detaje për emra të përveçem apo subjekte. Ne na duhet të qëndrojmë në suazën e informacioneve paraprake, theksojmë edhe një herë kjo e enjte 17 gusht 2017 së paku 500 rrënjë kanabis sativa kapen nga policia e Skraparit në Gurrazez. (Informacioni theksojmë jozyrtar)
Imazhi me karakter Ilustrativ / Nuk lidhet domosdoshmërisht me Vendngjarjen
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA