• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

A vdes vdekja - Enver Cakaj

Autori i disa botimeve Enver Caka sjell romanin me titull "A vdes Vdekja?" . Libri është një botim i shtypshkronjës "Jozef" me një mori faqesh prej 314 dhe kushton 700 lekë. Ngjarjet e romanit shkojnë brenda spitalit me drama dhe ngjarje mes pak personazhesh.
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA