• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Akrepi

Parashikimi i muajit Shtator për të lindurit mes 24 tetor - 21 nëntor nën shenjën e Akrepit.

Në aspektin e njohjeve apo dashurisë do të keni një periudhë të artë për njohje të reja apo shtim të frekuentimit mes njëri - tjetrit. Ajo që duhet të keni parasysh se shpesh mund të ndiheni nervoz ose të lodhur mbase jo në lartësinë e të qënit joshës. Dhjetëditshi i dyte favorizohet për njohje të reja.
Mos e tejkaloni veten me ushqimin, shpesh ju fiksohet diçka dhe nuk pyesni për atë që vendosni. Ajo që shihet gjatë këtij muaji është se do ju shtohet befas emotiviteti për itinerare kulturore apo interesa dhe pasione. Veshjet e gjera shihen si pozitive, me ngjyrë të zezë dhe pak floriri apo këmisha me jakë të rrumbullakët njëngjyrshe do të nxisnin ndjesinë e mirë. Nëse do largoheni në det apo lum, në vjeshtën e freskët ngjyra ushtarake do të ishte e bukur në veshje . Kujdes në punë. Mund të jeni polimizues ose negativ, kontrolloni më mirë veten, ose po u lodhët kërkoni pak leje. Ju nevojitet pak romantizëm. E nëse nuk shkëputeni dot nga puna, planifikoni diçka ditë për ditë për muajin e ardhshëm, duke e patur mendjen atje do të ndiheni më mirë. Tek lekët, Mërkuri ju kërkon të balanconi gjendjen tuaj finanziare. Ju duhet të pyesni më shumë përpara se të blini diçka. Dhjetëditshin e dytë mund të harxhoni më shumë kohë në sallone, apo shopping, por më shumë prefero të shohësh se zgjedhja për të blerë diçka pas pak kohe do ta shihni se nuk do ju pelqej ajo që bletë me njeherë pa pritur.

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA