• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Çorovoda - 75 Vjet Çlirim - DOKUMENT - Ballistët bashkë me Gjermanët kundër Partizanëve

Pa dashur të shtojmë komente të tepërta, një dokument më paraqet disa komunikime me kuesturën e Beratit që asokohe bëheshin përmes telegrameve. Jemi në vitin 1944. Siç mund t'a shihni edhe në këtë dokument bëhet fjalë për disa komunikime të cilat po i shqipëroj sipas dokumentit në foto që postoj me Corovoda Online.
  • Telegram shifër - Berat 33/88 14/07/1944
Komandanti i zonës operacionit të Beratit kapiten i I-rë G.Gurakuqi njofton për luftën e 13/07/1944 të ballistëve e gjermanëve kundër partizanëve...
" Të vrarë toger Hysen Jaho e kapter Ilmi Mollasi Plagosur Nëntoger Petref Prishta e kapter Izet Qereshniku dhe 3 gjindarë të detashmentit të Skraparit.

  • 33/1 rez datë 17/06/1944
Komanda e operacionit zonës së Beratit - urdhër për veprim
Komandës e fuqive vullnetare
Komandës e Batalionit Rinia
Komandës së qarkut të xhandarmërisë
1. ...
2. ...
3. Fuqia e rrethit të Skraparit vetëm 50 veta nën komandën e togeri Faik Mollasit nesër në mëngjes ka me marshue për Vodicë dhe ka me mbështetur fuqinat gjermane që marshojnë për Karkanjos, Kapinovë, Bargullas ... që kanë filluar operacionin për Skrapar më 28/06/1944
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA