• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Demi

Parashikimi për muajin shtator për të lindurit mes datave 21 prill - 20 maj nën shenjën e Demit.

Ndikimi i marsit do ju japi shumë energji por kjo mund të tju bëj të gjeneroni ndonjë konflikt apo zënkë të mundshme. Përpiquni të evitoni stërmundimet, shpërqëndrimet apo veprimet impulsive dhe këtë muaj "inatin" me disa persona e keni të lartë, kështu që përpiquni ti shmangni ata se mund t'ju japin probleme.
Tek ana shëndetësore do keni parasysh se jeni shumë energjik këtë muaj, dhe kjo mund tju bëj ta keni ditën shumë të ngarkuar sa "të flisni me vehte" për ditët që vijnë. Jo skema dhe mos i ekzagjero veprimet e tua. Këshillohet dalje në natyrë. Tek veshja këtë muaj do të keni dëshira të ndryshoni look pak më të çrregullt dhe rinor. Nuk do keni një standart fiks veshje. Nga lulet, blizat me stampa tek seriozet, jeni kaotik se energjia që do keni është më e madhe dhe s'ju lë zgjidhni kollaj veshjen e duhur. Gjithësesi ju shkon më shumë veshja njëngjyrshe këtë muaj. Për punën më shumë favorizohen punët e pavarura, kjo sepse do ta ndjeni se grupi apo kolegë nuk mund t'ju ndjekin tek ajo që doni. Ju kërkoni pavarësi dhe kjo nuk ju pranohet lehtë nëse do punoni me të tjerë. Mund te keni probleme për punën në familje. prandaj duhet te beni kujdes. Kjo varet nga energjia juaj. Nëse mendoni negativ për diçka do tju kthehet negative. Bëhuni pak më të mirë me vehten dhe të tjerët.  Tek paraja do keni shpenzime. Edhe nëse ju vijnë befas të ardhura nga dikush, mos i harxho se mundet të tjua kërkojnë shpejt. Veçanërisht kjo do ndodh në 15 ditëshin e fundit të muajit. Do harxhoni se keniide për punë dhe nisma por me kujdes.

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

8 Gusht - 76 vite nga Krijimi i BRASH, Lirzë, Helmës Skrapar
15 Gusht - 8 vite krijim i blogut lokal Corovoda Online
15 Gusht - Në promemorie kjo përkon me një ndër aksidentet e rënda të ndodhura në skrapar. Në Grepckë, 6 të rinj humbën jetën pasi një mjet me të cilin udhëtonin ra në brendësi të Kanionit Osum
19 Gusht - Në Zaloshnje, mbahet festa e zonës
20 Gusht - 74 vite nga Krijimi i Brigadës 16 Therepel, Skrapar
21 Gusht - Sivjet është Ditë pushimi në Shqipëri përkon me festë fetare.
22 Gusht - Dita Zyrtare e Pelegrinazhit Bektashi në Kulmak
23 Gusht - 83 vite nga rënia e heroit Riza Cerova
25 Gusht - Mbyllet zyrtarisht Pelegrinazhi Bektashi në Kulmak, Skrapar
25 Gusht - 26 Vite nga Greva e Poliçanit, Greva e parë Sindikaliste në Shqipëri
27 Gusht - 41 vite nga ndarja nga jeta e heroit Zylyftar Veleshnja
27 Gusht - Kjo datë konsiderohet si datë e krijimit të Kooperativës së parë në Skrapar, e cila u krijua në Vërzhezhë Skrapar në 1955

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA