• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Drithërimat e Fjalës - Mihal Gjergji

Publicistika e gazetarit, telekronistit dhe autorit të disa shkrimeve mbi Skraparin, Zylyftar Hoxha është në qëndër të librit. Libri ka autorësinë e Mihal Gjergjit dhe është i zhanrit Shënime Kritike. Ai është një botim i shtëpisë botuese "M&B" Një botim i vitit 2017. Me 164 faqe të shoqëruara me ilustrime dhe foto. Libri kushton 5 euro.
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA