• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Mountain biking along the Canyon of Osumi

From Corovode, crossing the river on the opposite bank you can follow the unpaved road carriageway that connects the many villages in the valley of the river Osumi. You can mountain bike most of the hiking trails and staying on track-paved road, you will get to Prishta. Hence Cycling is then difficult to continue to reach the “mill Improvement” before returning to Corovode from the opposite bank, unless you want to walk the last part with some stretch this on his shoulders. From Prishta the path is disconnected and then the last part of this leads to the bridge walkway is on the rock and you have to pay close attention. Important: Be careful not to crush the turtles.
Type: mountain biking
Level of difficulty: medium
Location: along the river canyon Osumi
Length: variable; the ring around the canyon crossing the bridge to the mill of dads approximately 25 km
Period: all year round, weather permitting

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA