• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Në rikonstruksion Ura e Madhe pranë Pazarit në Çorovodë

Ndryshimet në Skrapar vazhdojnë. Prej disa ditësh, nga autoriteti vendor i Bashkisë Skrapar, punimet po synojnë kthimin në parametra funksional të Urës së madhe të Pazarit. E degraduar prej vitesh, veçanërisht nga prurjet e lumenjve Osum dhe Çorovoda, Ura e re synon të jetë "Porta hyrëse" në Çorovodën e mjeteve automobilistike, kjo sepse pritet të spostohet rruga hyrese tradicionale duke kaluar nga krahu tjetër i lumit deri në afërsi të Munushtirit ky një tjetër Urë ka përfunduar. I gjithë segmenti tashmë është i asfaltuar më së miri dhe ka dekor të gjelbër anash dhe trotuar në disa metra. Punimet që po kryhen në rregullimin e Urës së Pazarit, do të ti shërbejne mjeteve që do hyjnë në qëndrën e Çorovodës. Në krahun tjetër të Urës, për nga vendi i quajtur nga vendasit Fusha e Kadiut, po zgjerohet dhe po shkon drejt asfaltimit një rrugë tjetër që synon t'a lidhi Çorovodën me Urën e Vjetër të Sharovës e më pas rruga e gjerë merr drejtimin nga fshati Çerenisht. Kjo e fundit është një vepër e ndërtuar nga Trans Adriatic Pipeline që i vjen në ndihmë komunitetit. 
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA