• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Një minutë heshtje - Sefedin Met'hoxha

Portretet e atyre që nuk janë më, vijnë në përmbledhje në botimin me titull "Një minutë heshtje" nga autor Sefedin Met'hoxha. Një libërdh me 50 faqe nën udhëtimin e kujtimeve dhe jetëshkrimeve të disa prej banorëve të dikurshëm të Skraparit
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA