• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Orakuj të harruar - Zylyftar Hoxha

Nën zhanrin Shënime dhe Ese Publicistike, botimi "Orakuj të Harruar" shënon një ndër veprat e para që hidhet në treg me informacion gjeneral, mes historisë, fakteve, të dhënave, mbresave dhe kujtimeve të personazheve që jetuan rreth Tomorrit. Libri është një botim i shtëpisë botuese AlbPaper i vitit 2008 dhe është një përmbledhje prej 224 faqesh. Libri kushton 500 lekë
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA