BREAKING NEWS

The life of a child soldier in Congo

Shëndetësia në Skrapar - Nevruz Gërxhani

Posted on Sunday, September 24, 2017 and filed under . You can follow any responses to this entry through theRSS 2.0 . You can leave a response or trackback to this entry from your site

"Shëndetësia në Skrapar" është ky titulli i një botimi serioz të mjekut Nevruz Gërxhani. Libri jep në brendi një histori të tërë zhvilllimi mes emra mjekësh dhe personazhesh që kanë dhënë jetë për shëndetësinë në Skrapar. Libri është një botim i shtëpisë "Fan Noli" 2009 dhe ka një vëllim faqesh prej 590 faqe
Corovoda Online

0 Responses for “ Shëndetësia në Skrapar - Nevruz Gërxhani”

Leave a Reply

Recently Commented

Recent Entries

Photo Gallery

Footer Social